Lajm

O Zot i madh si?! Stafi i azilit kapin 92-vjeçaren dhe e tërheqin sikur të jetë leckë, ajo lutet të ndalojnë/ Ata tallen keq dhe e…(VIDEO)

Ab uzimi mund t’i ndodhë çdokujt, pavarësisht nga mosha, gjinia, raca, feja, përkatësia etnike ose kulturore. Për njerëzit e mo shuar, abu zimi më së shpeshti përjetohet në azile… …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në këtë artikull tregohet rasti i një zonje të moshuar, e cila ka vua jtur shumë prej një infe rmierje. Jean Robins është 92 vjeçe. Ajo ka kaluar ditë shumë të vështira, në azilin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pamjet e filmuara tregojnë se si stafi i azilit e shtyjnë fort dhe e tërheqin në të gjithë vendin. Ngjarja ndodhi në një shtëpi pensioni për të moshuarit në Perth, Australi.Djali i zonjës Robins Ed kishte instaluar një aparat fotografik në dhomën e gjumit të nënës së tij pasi vuri re mavijosje dhe flluska në trupin e saj… …./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet