Lajm

“Nuk Kam Bërë Me Burrin Që Kur Filloi VlRUSl”, Rrëfimi i 40-vjeçares që të lë pa fjalë..(FOTO+VIDEO)

Jam 40 vjeç dhe jam martuar me një burrë që është 44 vjeç. Mirëpo ka një kohë që qëndron i zemëruar dhe nuk dëshiron të bëjmë se ks. I gjithë zemërimi ka filluar n/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ga fillimi i pandemisë kur ai humbi punën, ai më krahason në mënyrë të pafavorshme me të gjitha ish të dashurat e tij dhe madje edhe me ato vajzat të një natë që ai ka pasur… …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai vazhdon të flas për pozicionet e preferuara të ish të dashurve, çfarë i pëlqente me to në shtrat dhe fjalët e nd yta që përdornin,por asesi mua te me cmontoj kam ra ne hall dot ja nis me dike tjeter un… Vazhdo duke kaluar në Linkun B.lu më P0shtë dhe merr Pa/mjet E /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjetPL0TA:.. ….