Lajm

Möträ grüäs time ne Milänö e preferön te träsh dhe ….

Tung sije ni dua edhe un tjav deftoj nji ndodhi timen pak histori e turpshme por cte bej kur motra e gruas deshi tem cmende krejte,ajo /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

eton ne Milanoesht bombe e vertete neve kena edhe nji vajze nje vajz 4 vjec kjo ishte familja ime me ne erdhi dhe tezja qe isht 43 vjec 2 vjet me e vogel /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

se gruaja im, ajo e kishte merak te trashe dhe e vjec kjo ishte familja ime me ne erdhi dhe tezja qe isht 43 vjec 2 vjet me e vogel se gruaja im, ajo e kishte merak te trashe dhe e kuptuar se nje te tille e kam un, ajo me ftoi tek shtepia e saj qe të……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet