Lajm

Jam 53 Vjeçare Dhe Jetoj Në Gjermani, Kerkoj Mashkull Shqiptar”(FOTO)

“Jam 53 Vjeçare Dhe Jetoj Në Gjermani, Kerkoj Mashkull Shqiptar”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam 53 vjeçare dhe jetoj në Gjermani, kerkoj mashkull shqiptar, ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite po ashtu kam sallon flokesh per vajza ..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet