Lajm

HABIT DOK.TORI: Paci.netja shkoi për kontroll, shikoni se si perfundoi(VIDEO)

HABIT DOK.TORI: Pacinetja shkoi për kontroll, shikoni se si perfundoi ! VIDEO Kush eshte ky doktor dhe shikoni se cfare ka bere, nuk do ti besoni dot syve, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pasi hyri paci.entja ndihej pa qef dhe kerkoi nje kontroll te zakonshem, por doktori filloi te perfitoj nga ajo .HABIT DOKTORI: Paci.netja shkoi për kontroll,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shikoni se si perfundoi ! VIDEO Kush eshte ky doktor dhe shikoni se cfare ka bere, nuk do ti besoni dot syve, Pasi hyri pac.ientja ndihej pa qef dhe kerkoi nje kontroll te zakonshem, por dokt.ori filloi te perfitoj nga ajo /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet