Lajm

Gruaja me dy fëmijë bën të pa.bërën/ Merr dy djem nga 14-vjec dhe e b.ën në krevat me ta…

Një 32-vjeçare ka dalë para gj y.ka..tes në Angli, pasi ak uzohet se ka k.ry.er ma.rr d.hën.ie se .ks…..ua…le me një 14-vjeçar. Mediat e huaja bëjnë me dije se/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Teah Vincent, 32 vjeç, nëna e tre fëmijëve jo.sh.i dy 14-vjeçar, të cilët ishin duke luajtur futboll para shtëpisë saj, të cilët i ftoi në shtëpi dhe u ofroi atyre ujë… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mësohet se teksa ishin duke biseduar ajo thirri një nga fëmijët në dhomën lart dhe e kishte de.t.rua..r që të kryenin ma.r….r ëd.hëni.e. Nëna e tre fëmijëve Vincent, ka pranuar se më 21 tetor 2018 ka kryer m.a.r ..dhe.n..ie. Vazhdon ende g j.yqi për 32-vjeçaren dhe nuk është dhënë ende një dë .n..i…m për ak. ti…n që ka kryer… …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet