Lajm

Gr.ushtat dhe sh.keeI.ma, dy gra dhu.nojnë të pas.t.rehun… (KUJ.DES PA.MEJT)

Gr.ushtat dhe sh.keeI.ma, dy gra dhu.nojnë të pas.t.rehun… (KUJ.DES PA.MET)/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mediat e huaja kanë pub.likuar pa.mjet, ku shihen dy gr a, duke dh.u.nu.a.r br.u.talisht një të pa.st.rehë. Sipas “Da.ily M.ail”,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet