Lajm

“Dhëndri më n gacmoi ditën e dasmës, nusja pa gjithçka”

Nuk eshte hera e pare qe kengetare qe kendojne ne dasma te pe rballen me s ituata te papritura aty, transmeton gazeta ditore.Një nga këngëtaret e njohura të muzikës popullore/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Romina Aliaj, ishte e ftuar në emisionin ku ka folur në lidhje me vendimin e qeverisë për të hequr muzikën pas orës 20.00 dhe e ksp eriencat e saj nëpër dasma…. …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këngëtarja e muzikës popullore ka folur edhe për jetën personale, ku ka rr ëfyer se është single, por gazetari e ka pyetur nëse e nga cmojnë kur këndon nëpër dasma. Romina ka ndarë një histori, të cilën e ka konsideruar si “tm err”, pasi ka qenë dhëndri ai që e ka n gacuar.“Më ka ndodhur me dhëndrin, është një tm err! Më ndodhi që më shikonte dhëndri ditën e dasmës, nuk m’i ndante sytë dhe u ndjeva shumë k eq, nusja e pa të gjithë sit uatën. Mundohesha të ktheja ku rrizin, të këndoja nga nusja dhe njerëzit, si tuatë e si kletshme”- U shpreh Aliaj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet