Lajm

Babai i 29 vjeçareѕ që humbi jetën 5 ditë pas lindjeѕ ѕhрërthen në lot: Ѕot do feѕtonte ditëlindjen, e futa në dhe’

Familjarët e 29-vjeçares, Ardita Muça e cila hu mbi jetën 5 ditë pas lindjes së fëmijës së dyta aku zojnë mjekët e spitalit të Durrësit për fatin e saj tr agjik. Ata e për shkruajnë Arditën si një vajzë të fortë dhe të shëndetshme.

Ndërsa drejtësisë i bëjnë apel për ven dosjen para për gjegjësisë së autorëve. Të afërmit e të ndjerës thonë se autoambulanca mbërriti me vonesë dhe nuk kishte mjetet e duhura për t’i ardhur në ndihmë vajzës. Familjarët e 29-vjeçares kanë paditur në polici mjeken, Migena Prifti, që asi stoi në lindjen e së ndjerës.

Sipas tyre, mjekja ka bërë mjekim të pakujdesshëm dhe nuk ka injektuar hollues gja ku para lindjes. Babai i të ndjerës ka dhënë një intervistë eks kluzive për emisionin “Shqipëria Live”, ku u shpreh se e kishte gocën si “kokrra e mollës”.