Lajm

19-vjeçarja: Vίrgjërίnë ma mori prοfesori 41-vjeçar i mαrtuar, por sot mora një lajm që…

Kjo është historia e rrëfyer për tabloidin britanik “The Sun”.E dashur psikologe: Kryej ma rrëdhënie se.ksuale fantastike me një burrë të martuar, shumë më të madh në moshë se unë, por unë mund të kem shka.tërruar martesën e tij dhe ndihem shumë fajtore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam 19 vjeçe nga Indonezia por kam ardhur këtu për të studiuar në fushën e biznesit në universitet.Ndihem shumë në faj pasi e kam humbur vi.rgjërinë time me këtë burrin e martuar.Ai na dha një orë leksioni ku foli për biznesin e tij të suksesshëm në internet. Më pas bisedova me të dhe i thashë se ishte frymëzues./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai dukej i kënaqur dhe më pyeti nëse mund t’i tregoja se ku mund të drekonte para se të kapte trenin e tij.Kafeneja jonë e universitetit nuk është e madhe kështu që i sugjerova një restorant aty pranë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet