Lajm

Mosha nuk ka rëndësi për mua nuk zgjedhi burrat, por me rëndësi ta ketë…

Kërkoj dashurin të re: Mosha nuk ka rëndësi për mua nuk zgjedhi burrat, por me rëndësi ta ketë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam martuar herët shumë e re. Unë linda fëmijë dhe më pas u divo,rcuam dhe kaloj një kohë derisa e kalova këtë ndarje .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet