Lajm

“I dhaѕhë frуmë, ρor u nхi”, e afërmja rrëfen momentet e fundit të Iehonës: I iku gjuha, u ѕhemb

29 vjecarja Ardita Muça nga Shkallnuri i Durrësit ndë rroi jetë në banesën e saj 5 ditë pas lindi fëmijën e saj të dytë. E reja kishte lindur /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

foshnjën me oper acion në spitalin e Durrësit në datën 30 qershor dhe në 3 korrik ishte kthyer në shtëpi. Të afërm të 29 vjeçares tregojnë se mbrëmjen e së hënës ajo ra në tokë pa ndjenja, menjëherë pasi kishte konsumuar ujë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“U nda me motrën dhe shkoi me pirë ujë. E lamë se thonë që është mirë të ecë pak nga operacioni. Ra direkt në tokë. I iku gjuha.I jepsha frymë, por nuk kisha çfarë i bëja asgjë, e kuptova, pasi mori një ngjyrë tjetër, u nxi, u zverdh, nuk ishte ajo” tha ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet