Lajm

Dashuri si nëpër filma: “Zezaki” e kap “hopa“ deputeten shqiptare dhe… (VIDEO)

Dashuri si nëpër filma: “Zezaki” e kap “hopa“ deputeten shqiptare dhe… (PAMJE)/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Keith nuk përmbahet, e kap ‘hopa’ deputeten kosovare. Keith dhe Adriana Matoshi përkundër largësisë po arrijnë në çdo moment të jenë së bashku..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet