Lajm

Vajza nuk pranοi të dilte me të se ishte punetοr laνazhi, por veprimi që i bën djali është i paparë

Një vajzë nuk pranoi ftesën e një djali që të dilnin së bashku për shkak se ishte lavazhier, por kur mësoi të vërtetën ndërroi mendim…. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Daniel Saavedra njihet për videot e tij të eksperimenteve sociale në rrj et, dhe këtë herë i shkoi në mendje të “ma skohej” si lavazhier dhe të realizonte eksperimentin. Kur kalon një vajzë ai i propozon, por ajo menjëherë tregohet ind iferente ndaj tij. Më pas kur djali fillon t’i japë “leksione” pasurie duket sikur zbutet pak, deri kur futet në makinën e tij. Në atë moment djali e po shtë ron menjëherë, duke i kërkuar të dalë nga makina…./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajza sigurisht, nuk kishte zgjedhje tjetër, por dhe për të “mos e ulur kokën”, ia ka ngritur gishtin e mesit lart. Video u bë menjëherë virale dhe ka marrë qindra e mijëra komente e shpërndarje nga You Tube. … …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet