Lajm

SkαndaI i madh/ Μësυesja ka pet dυke e bërë me tre nxënësίt e saj njëri pas tjetrίt dhe nuk la pa..

SkαndaI i madh/ Μësυesja ka pet dυke e bërë me tre nxënësίt e saj njëri pas tjetrίt dhe nuk la pa../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një mësuese e matematikës, 25-vjeç, që jep mësim në një shkollë publike në Karolinën e Veriut është ar re st uar pasi dyshohet se kishte ma rr ë dhënie me tre nxënës të saj. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet