Lajm

Shikoni pamjet tme.rruese te aeroplanit rus pasi u go.dit nga nje rrufe…!!!(VIDEO)

Avioni ishte në ajër për vetëm 28 minuta në rrugën e tij për në Murmansk, përpara se të detyr.ohej të zbriste në një ulje emergjente. Hetuesit këtë javë kanë dë.nuar zyrtarisht pilotin Denis Yevdokimov/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Svetlana Petrenko, zëdhënëse e Komitetit Het.ues Rus, tha: “Ai është aku.zu.ar për th.yer.jen e rregullave të sigurisë për trafikun ajror dhe op.eracio.net rezultoi në vdek.jen e 41 personave dhe gjithashtu dë.min e madh.”. …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Yevdokimov raportohet se mo.hon aku.zat dhe thotë se atij po i bëhet një ma.nip.ulim. Avioni me dy motorë kishte bërë një ulje em.ergje.nte duke u he.dhur në pistë disa herë, duke shka.ktuar që karburanti të der.dhej dhe të ndizej, duke përfshirë edhe pjesën e pasme të aeroplanit në fl.akë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet