Lajm

Na U Thèrrmua Zemra/ Ah Prindërit E Gjorè, Si Ta Värrösin Sot Birin E Tyre Që Sapo Kish Hapur Sytë? O Zot Ç’lajm I Köbshëm

Një lajm i hi dhur mësohet sot. Fëmija 11 vjeç, i cili u ak sid en tua pesë ditë më parë në lagjen Gostil të Kukësit ka ndë rruar je të/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Femija u aks id ent ua nga shtetasi A.H., 35 vjeç, i cili la makinën tip Mitsubishi dhe mori një automjet tjetër për të dërguar në s p ital fëmijën E.M., që të merrte traj tim të menjëhershëm mje kësor./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sapo e ka lënë në duart e mj ekëve, është paraqitur në po li cin ë e Kukësit. Për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësore, fëmija u dërgua me helikopter drejt Tr aum ës në Tiranë, por fatkeqësisht nuk ia doli ti mb ij eto nte pla gëv e të rënda. //Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet