Lajm

I keni vënë re? Duhet pasur shumë kujdes, nëse keni këso pika të kuqe nëpër trupin tuaj

Shumë njerëz marrin angioma në moshën 30-vjeçare ose më shumë. Si rregull, në këtë rast duket si një nishan i vogël dhe është i vendosur kryesisht në trup, krahë dhe shpatulla. Angioma të tilla shkaktohen nga ndryshimet e thjeshta në moshë të lëkurës dhe enëve të gjakut./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Probleme shëndetësore ose mënyra e jetesës së gabuarNëse angioma fillon degëzimin vaskular, mund të tregojë probleme me mëlçinë, sëmundje vaskulare ose një dështim hormonal.Nëse papritmas vëreni që një shenjë të kuqe ndryshon papritur madhësinë, formën ose ka filluar gjakderdhjen, më mirë do të këshilloheni me një mjek sa më shpejt që të jetë e mundur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Angiomat zakonisht nuk janë arsye për të nxituar në spital.Është gjithashtu një ide e mirë të kujdesesh që angiomat të mos shfaqen në të ardhmen. Parandalimi më i mirë është një mënyrë jetese e shëndetshme dhe një dietë e ekuilibruar.Pini lëngje dhe shumë ujë, hani perime të freskëta dhe mos harroni për yndyrna të shëndetshme si avokadon dhe vajin e ullirit. Këto rregulla të thjeshta do t’ju ndihmojnë të mbani lëkurën tuaj të pastër dhe të re, dhe trupin tuaj të shëndetshëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet