Lajm

Gruaja nga Ferizaji i sillte kli entë për s,ks të mi turës

Gjykata Themelore në Ferizaj, i ka caktuar një muaj paraburgim të pandehurës M.R., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “trafikimi me njerëz”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.E njëja dyshohet se të miturën e ka shfrytëzuar me qëllim të prostitucionit, duke i sjellur persona për kryerjen e marrëdhënieve seksuale me pagesë, pastaj paratë i merrte për vete.Gjykata “ka vërtetuar faktin se e pandehura dyshohet se më 6 janar 2021, në fshatin Jezercë, përkatësisht/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

në disa villa të këtij fshati, pas zbatimit të masave të fshehta teknike të vëzhgimit dhe hetimit – përgjimit të telekomunikimeve për të pandehurën, janë siguruar të dhëna të rëndësishme, se me dashje dhe qëllim të përfitimit pasuror për vete, ka marr pjesë në trafikimin e njerëzve përmes rekrutimit, transportimit, strehimit të viktimës, së një të miture/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet