Lajm

Bënë një Shqipëri të tërë të qαnte me hίstorinë e tyre, ja ku po jeton tani çifti shqiptar që nuk e Ιinte familja e νajzës të ishin bashkë(VIDEO)

Bënë një Shqipëri të tërë të qαnte me hίstorinë e tyre, ja ku po jeton tani çifti shqiptar që nuk e Ιinte familja e νajzës të ishin bashkë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Së fundmi në programin “Dua të të bëj të lumtur” u transmetua historia e ndaluar e dashurisë mes Stiljanos dhe Ersoneldës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet