Lajm

Ρuthja lNTlME tek filmi shqiptar”, befasοn Rita Lati: Ai iku me νrap unë doja që ta..

Ρuthja lNTlME tek filmi shqiptar”, befasοn Rita Lati: Ai iku me νrap unë doja që ta../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë kisha dhënë fjalën dhe do ta bëja. Po unë isha aktore komedie dhe e shikoja dëshpërimin e Turit që do puthej me mua. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet