Lajm

Veprimi i paf alshem e 26-vjeçarit që tr adhtoi të dashurën dhe la shtatzanë një femër tjetër, si e sh a n t azhon tani dashnorja

The Sun” ka publikuar historinë e një burri, i cili është shumë i dashuruar me partneren e tij, por ka lënë shtatzënë një vajzë tjetër. Ai tani eshte ne h a ll te madh se nuk do qe ajo ta marre vesh kete afere dhe vajza tjeter e sha ntaz h o n me femijen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë me të vërtetë dua të martohem me të dashurën time të mrekullueshme, por kam lënë një grua tjetër shtatzënë.Kam një lidhje 1-vjeçare me të dashurën time dhe marrëdhënia jonë është e shkëlqyer. Ajo është 27 vjeç dhe ka gjithçka që mund të dëshirosh tek një grua: e bukur, e mirë dhe e dashur. Prindërit e mi e duan atë pothuajse po aq sa unë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Babai më sugjeroi të martohesha me të që herën e parë pasi e njohu atë. Dhe mendoj se patjetër do ta bëj një ditë, kur të jem gati.Problemi është se unë nuk jam ende gati. Jam vetëm 26 vjeç dhe shumë i ri për të ndërmarrë një hap kaq të madh.Ka gjëra që unë dua të bëj akoma, si udhëtime, takime me njerëz, takime me gra të tjera, s e k s me gra të tjera. Do të kishte qenë më mirë nëse do të ishim takuar pas pesë vitesh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet