Lajm

Shqiptarja: Babai u çmend kur i kam tregu se jam martua me njeriun me ngjyrë, por kur e kuptoj qe fëmija i parë doli i bardh atëherë u qetësua

Një vajzë Shqiptare e cila është martuar tash e disa kohë me një burrë i cili është me ngjyrë dhe për Shqiptaret ky realitet është i /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

papranishëm dhe i pakapshëm, vajza ka treguar se babai ishte çmendur kur e ka kuptuar qe ajo është martuar, por pas lindjes se djalit të parë gjerat u qetësuan.N/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“E falënderoj zotin qe fëmijët dolën te bardh, sepse babi dhe familja po çmendeshin nga kjo dhe kishin inat te madh nga fshataret tjerë” Shtyp ne rkelame dhe lexo lajmin e plote.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet