Lajm

Shoku i burrit erdhi një natë kur isha vetëm ajo që përjetova më ka..

Një grua dyshon se bashkëshorti e trad/hëton e për këtë shkak është bërë një zbulin që gruaja ka bërë së fundmi. Kjo është historia e saj e rrëfyer. “Mirëmbrëma të gjithëve. Jam një 36-vj/eçare dhe jam lexuese e rregullt e faqes tuaj. Jam nga Shkodra dhe jam e martuar, por fëmijë nuk kam/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prej vitesh jetoj me burrin në Itali, këtu jemi stabilizuar mirë. Burrin e dua dhe e respektoj shumë. Por ai mesa duket nuk më do dhe tani kam zbuluar se as nuk më respekton. Burri punon me turne, sepse bën dy punë. Unë nuk punoj sepse kam një problem shëndetësor që akoma nuk më lejon të dal në punë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burrin e kam shumë të pashëm, por asnjëherë nuk kam dyshuar se ai më tradhëton. Deri para një muaji, kohë kur më kanë lindur dyshime të forta se ai më tradhëton. Ishte ora 23:00 një darkë, e bie dera e shtëpisë. Vjen kolegu i burrit tim dhe e kërkon sepse s’po i përgjigjej në telefon. Kishin një urgjencë tek puna, e duke qenë se burri nuk i hapte telefonin, shoku i tij që punojnë bashkë kishte ardhur ta thërrasë tek shtëpia.E forta është se mua burri më kishte thënë që në orën 22:00 se atë natë do të ishte turni i tretë. E/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet