Lajm

Rrëfími vajzës shqiptare: Duan të më martojnë pa deshirën time në Australi, me një plak më jepni një mendim !

Një histori e pa besueshme është kjo e rrëfyer nga një vajzë e re për lexuesit e faqes sonë në Facebook. Sipas vajzës familje kërkon ta martojë me mblesëri, me një person 16 vite më të madh në moshë se vajza. Kjo është historia e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Erdhëm në qytet, por Dajçi nuk u del prej shpirtit familjes time.Përshëndetje lexues, unë jam një 19-vjeçare dhe jam në një hall të madh.Prindërit duan të më martojnë me një burrë, ca burri them unë, plak më mirë me thënë sepse ai është 16 vite më i madh në moshë se unë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E tmeееrshme! Po kaloj në depresion. Ai jeton në Australi, gruaja e parë i ka vd. ekur dhe babit tim i është mbushur mendja të më martojë mua me atë.Unë nuk dua, sepse kam dëshirë të shkoj në Tiranë dhe të bëj shkollën e lartë. Kam dëshirë edhe të bëj një kurs për thonjtë…Por familja nuk pranon dhe fjala e babit në shtëpinë tonë është si të jetë fjala e Zotit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet