Lajm

Jam me letra italiane: Kërkojë një burrë për pushime në Shqipëri, ose edhe bashkëjetesë nëse pranoni…

Ka shumë vite që jetoj në Itali dhe kam qenë e martuar me një italian per disa vite, deri sa i rregullova letrat dhe qëndrimin e përhershëm në Itali.K0ntaktin mund ta merrni nën hapsirën ku shkruan spo.nzorit, ju mirë pres në bashkbisedim dhe marrëveshje do të isha e lumtur shumë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E kam punën time dhe kushtet shume të mira për jetesë pasi kam trashëguar pasuri nga ish burri im italian. Me ish burrin kam një goce e cila jeton me babain e saj dhe nuk kam kurrefar detyrimi me ish burrin pervec se takohem me vajzën time kohe pas kohe sepse ajo është edhe e imja normal. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kësaj vere dua t`i kaloj pushimet ne shqipëri, por dua që pushimi mos të më kaloj ashtu kot si herën e kaluar dhe kam vendosur që t`i kaloj me ndonjë burre që eshte i ndarë nga gruaja sikur se unë që jam ndarë nga ish burri, por me dëshirë do takoja dikend që eshtë beqar, mosha nuk ka rënd¨si fare për mua, K0ntaktin mund ta merrni nën hapsirën ku shkruan spon.zorit, ju mirë pres në bashkbisedim dhe marrëveshje do të isha e lumtur shumë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet