Lajm

I Thanë Nënës Biri Jot Lindi Pa Jetë/ Nëna E Vuri Në Kraharor T’i Jepte Lamtumirën: Pastaj Ndodhi Mrekullia Që I La Të Gjithë Pa Mend….

Këta prindër përjetuan atë që mund të quhet mrekulli e jetës. Ndërsa qëllimi i tyre i vetëm ishte t’i jepnin la mtumirë foshnjës së tyre që për fat të keq mendohej se lindi pa jetë.Ata janë dëshmitarë të kthimit të tij në JETË. Një histori që tregon LU ftën e kësaj foshnje të lindur para kohe për t’u kthyer nga bota tjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Xhemi, djali i lindur para kohe u kthye në jetë pasi mjeku u tha prindërve të tij se ai kishte lindur i pajetë.Kate Ogg mezi po priste lindjen e binjakëve të saj. Sidoqoftë, Jamie dhe Emily kanë lindur para kohe në 27 javë. Ndërsa djali i vogël u shpall i pajetë nga personeli mjekësor kur lindi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas kësaj, infermieret vendosën foshnjën e pajetë nëkraharorin e nënës së saj, në mënyrë që ajo të mund t’i jepte lam tumirën.Prindërit u çoroditën nga ky lajm. Por Kate ishte dëshironte të zgjaste momentet e përqafimit dheta mbante djalin e saj sa më shumë të jetë e mundur ngjitur me kraharorin e saj. Ajo pëshpëriti në veshin e fëmijës së saj emrin e saj, ndërsa shpjegoi se sa e donin prindërit e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet