Lajm

Habi e madhe! Ky është fshati ku asnjë nga banorët nuk i ka të dyja veshkat(FOTO)

Në Nepal është një fshat, i qujatur Hoske dhe është të gjithë banorët atje janë jashtëzakonisht të varfër, dhe për të mbijetuar ata ranë në kontak me traf ikantë organesh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata pa menduar shumë shitën vesh kën e tyre, për të siguruar jetën e familjarëve të tyre, duke parë se të ardhurat e tyre nuk buron nga askund./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu, ky fshat edhe pse ka një emër zyrtar të gjithë e njohin me “Fshati i Veshkave”, pasi që tema më e përfolur atje është kjo e fundit.Ajo çka është për t’u habitur këtu është se ka raste ku ky or gan shitet për 150 dollarë, nga jeta e var fër ata detyrohen ta falin gati vetëm për pak ushqim, por çmimi arrin nganjëherë edhe në 2.000 dollarë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet