Lajm

Gruaja U Shtir Për 28 Vite Si E Verbër, Arsyeja Do Ju Lërë Pa Mend

Rreth 28 vjet më parë, Carmen Jiménez, nga Madridi, Spanja, u bë krejtësisht e verbër për shkak të një dëmtimi të rëndë të syve.Të paktën kështu u tha të gjithëve,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

përfshirë edhe familjen e saj, sepse ishte e lodhur nga përshëndetjet me njerëz që nuk donte t’ju fliste.Gruaja, sot 57-vjeçe, u zbulua se ajo gjithmonë kishte qenë në gjendje për të parë në mënyrë të përkryer, një zbulim që familjen e saj e tronditi edhe pse gjithmonë kishin dyshuar që diçka nuk shkonte me gjendjen e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përveçse duhet të jepte shpjegime të shumta për familjen dhe rrethin shoqëror për gënjeshtrën e saj, tani Carmen duhet të përballet edhe me ligjin sepse regjistrimi i saj si i verbër i mundësonte marrjen e një ndihme financiare.Unë me të vërtetë do të befasohesha nëse ky arsyetim i Carmen është i vërtetë, por nëse është, atëherë kjo është gjëja më e çmendur që kam dëgjuar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet