Lajm

E reja jep shpirt ne krevat, burri nuk përmbahet nga e keqja që i ndodhi: Më la mua dhe djemtë vetëm, pse o Zot

Noleen Thompson, nga West Belfast, vd iq disa ditë pasi doli pozitive me koronavirus, duke lënë pas dy fëmijët e saj. Partneri i Noleen /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Martin e gjeti atë pa ndj enja në shtrat të Mërkurën, njoftoi Belfast Live. Ajo la pas dy djemtë e saj, Jakobin pesë vjeçar dhe Reece tetë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

vjeçare, si dhe nënën dhe babanë e saj, Noreen dhe Paul, dhe tre vëllezërit e motrat e saj. Familja e saj thuhet se është shk atërruar me vd ekjen e Noleen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet