Lajm

Zhytësi italian “takohet” ballë përballë me anakondat 7 metërshe, që peshojnë afro 100 kilogramë(VIDEO)

Fotografi takon anakondën gjigante që pëshonte 100 kilogramë, dhe ishte e gjatë 7 metra./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fotografi italian ka pasion të madh për krijesat nënujoreAi jo vetëm që është zhytës profesionist që argëtohet me peshkaqen, por Bartolomeo Bove gjithashtu udhëton nëpër botë për t’i filmuar dhe fotografuar ato nëpër/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

habitate, dhe përvojat e tij i shpërndanë në kanalin zyrtar në YouTube.Në korrik të vitit të kaluar, Bove udhëtoi në Brazil ku filmoi gjarprin më të madh në botë, anakondën legjendare me ngjyrë të gjelbër.Habitati i anakondave në Amerikën e Jugut është shumë i përshtatshëm për këto krijesa, pasi kanë objekte të ndryshme nën ujë nëpër të cilat mund të fshihen.Për fat të mirë ai arriti ta gjej “çerdhen” e tyre në lumin Formoso në Brazil, vendi i vetëm me ujë të kthjellët nga ku mund të shihen qartë duke notuar anakondat gjigante./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet