Lajm

Parashikimet e Baba Vangës për Vitin 2021 s’janë aspak të mira: Ajo ka parashikuar se një cunami do të…

Baba Vanga vlerësohet nga shumë si ‘mediumi’ dhe shikuesi më i fuqishëm që ka ecur në tokë që nga Nostradamus. Këtu janë disa nga parashikimet e Baba Vanga që mund të shpalosen në vitin 2021./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndjekësit e Baba Vanga besojnë se gruaja mistike bullgare parashikoi para vd e kjes së saj në vitin 1996, shumë ngjarje që ndryshuan botën.Baba Vanga lindi Vangeliya Pandeva Gushterova në Maqedoninë e Veriut në vitin 1911, megjithëse pjesën më të madhe të jetës e kaloi duke jetuar në Bullgari./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas raporteve nga fëmijëria e saj, ajo tregtoi vizionin e saj fizik për aftësinë për të parë të ardhmen pasi u përball me një engjëll.Baba Vanga ku rrë nuk shkroi ndonjë libër, por shumë libra janë shkruar për të, aftësitë dhe profecitë e saj. Lexoni më poshtë për të zbuluar se çfarë mund të ketë parashikuar Baba Vanga për vitin 2021, duke përfshirë pretendimet e kataklizmave natyrore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet