Lajm

Nëna i thotë dy fjalë nuses për pastërtinë e shtëpisë/ Djali i kthen përgjigjen epike: E kam grua jo pastruese

Nëna i thotë dy fjalë nuses për pastërtinë e shtëpisë/ Djali i kthen përgjigjen epike: E kam grua jo pastruese/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mesa duket ndonjëherë vjeh rrat janë apo ndjehen në konk urrencë me nuset e tyre. Por Clint dhe Mel, një çift i ri me 3 fëmijë, kanë një histori. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet