Lajm

Gj ysmë të zh veshura dhe momente p rovo k uese/ Skenat e ç mendura në g arën e madhe të k uajve (VIDEO)

Jo të gjithë dolën fitues në Melbourne, por në fund të pranishmit u ndjenë fitimtarë. Pas përfundimit të garës së kuajve në kupën e /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Melbourne, tifozët shpërthyen në festime të çm.end.ura. Të paktën 81,000 spektatorë u grumbulluan për të parë Vow dhe Declare. Gra /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

magj.epsë, me kapele dhe një pjesë gjy.smë të zhv.shura morën gjithë vëmendjen në eventin e rëndësishëm. Moti me diell e shtoi shkëlqimin në fytyrat e tyre, duke shijuar në maksimum çdo moment/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet