Lajm

Çu dit shqiptarja: Çdo natë burri më bën diçka që e dua “non stop”..!!

Të kujdesësh për partnerin në të mirë dhe në të keq është premtimi që të gjithë bëjnë ditën e martesës, por jo të gjithë e mbajnë. Ama ky nuk është rasti i/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

këtij burri, gruaja e së cilit i është shumë mirënjohëse për përkujdesjen që tregon ndaj saj dhe fëmijëve të tyre. Kjo është historia frymëzuese e rrëfyer. “Unë kam burrin më të mirë në botë.Jam gruaja më me fat që e kam dhe dashtë perëndia të kemi gjithmonë shëndet/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet