Lajm

“Çdo gjë mund të ndodhë”/ Ka fj.etur me 200 meshkuj, gruaja tregon tm.errin e madh (FOTO)

Një grua 30-vjeçare nga Britania, e cila vuante nga var.ësia e se.ksit me të panjohur, ka folur për herë të parë për pro.blemin e saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Laurie Jade Woodruff thotë që në kulmin e va.rësisë fl.inte me 6 burra në javë, të cilët i njihte nëpërmjet Instagramit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo hidhte foto dhe menjëherë vërshonin mesazhet nga burra të ndryshëm, të cilët i bënin komente dhe i shprehnin dëshirën për t’u takuar, të cilës ajo nuk i rezistonte dot./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet