Lajm

Adoleshenti “thyen rekordin botëror Guinness për gojën më të gjerë, me kafshimin” 10.1cm (FOTO)

Isaac Johnson është filmuar duke futur në gojën e tij një kanaçe Coca-Cola, një mollë të tërë madje dhe një top bejsbolli, në videot që janë sh ikuar më shumë se 90 milionë herë, dhe i kanë dhënë një f amë të re./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Adoleshenti nga Minnesota në SHBA, mbante më parë ‘rekordin botëror Guinness’ për hapjen më të madhe të gojës, deri sa e humbi atë ndajPhillip Angus që e hapi 9.52cm në vitin 2019.Por Isaac refuzoi të hiqte dorë dhe nisi “stërvtjen i ntensive” për të rifituar titullin e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dhe në fakt ai ia doli mbarë duke arritur të hapë gojën e tij në m asën sp ektakolare prej 10.175 cm.Pamjet e s fidës u shpërndanë në ‘faqen e Guinness në rrjetin TikTok duke i dhënë Isaac një famë të re, me më shumë se 90 milionë shikime’.Në to ai shihet duke futur në gojë një kanaçe Coca-Cola për së gjati, më pas një mollë të madhe, një shishe uji dhe një top bejsbolli./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet