Lajm

Plàs keq në PërPuthen+40! Linda i kthehet keq Arjanit: A ke fëmijë ti? (VIDEO)

Mbrëmjen e sotme shikuam takimin e Lindës dhe Samiut, një takim me personazhe pothuajse të panjohur nga ato që kishim parë deri më tani./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si Linda ashtu edhe Samiu nxorën në pah një anë tjetër të karakterit të tyre. Dyshja dukeshin shumë të dashur dhe çdo emocion që përcjellin në fytyrë e shfaqnin edhe me gjeste.Pas pjesës së parë të takimit, në studio u diskutua shumë “kushti kryesor” i Lindiës që tashmë po komentohet ende nëpër rrjete sociale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç e dimë, kushti i Lindës është që partneri të mos kërkojë fëmijë nga zonja në fjalë. Linda hapet shpesh për familjen e saj, për nënë e saj, për bijën e saj.Ajo rrëfen se e ka pasur shumë të vështírë të rrisë vajzën e vetme, shpesh herë i kanë munguar edhe gjërat elementare dhe jo vetëm për këtë arsye por edhe për faktin se prindërit e saj janë ndarë e martuar përsëri.Linda vetë ka pasur një fëmijëri të vështírë , edhe vajza e saj nuk e kishte të lehtë t’ia dilnin së bashku në jetë dhe kjo është ndër shkàqet kryesore që Linda me ngulm kërkon të mos bëjë fëmijë tjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet