Lajm

Ngjarja në motelin e Kosoves, vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka…

Ngjarja në motelin e Kosoves, vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ngjarja e djeshme në motelin e Gjakovës,vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka? Një person është gjetur pa shenja jete, në një motel në qytetin e Gjakovës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet