Lajm

Ngjaаrje e rēndē/ Tre fëmijët e mitυr i gjenden të раjetē, poliсia arrеѕѕton nēnēn 28-vjeçare

Një ngj arje e rë ndë ka ndodhur së fundmi në SHBA.Mësohet se tre fëmijë janë gjetur të pa jetë në një banesë.Sipas mediave vendase, e dyshuara kryesore është nëna e tyre e cila ndodhet ak tualisht në burg./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ngj ar ja ka ndodhur në Los Angeles, ku në shtëpinë e nënës 28 vjeçare janë gje tur të pa jetë nga policia, dy djem dhe një vajzë pa shenja jete në dhomën e gjumit.Fëmijët u shpallën të v de kur në vend, ndërsa autoritetet po e cilësojnë rastin si të dy shimtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndër të tjera mediat bëjnë me dije se policët që shkuan në vendin e ngj ar jes më pas gjetën edhe një fëmijë tjetër që nuk po merrte frymë. Zyrtarët u munduan që të ofrojnë ndihmë të parë, por veprimi i tyre ishte i pas uksesshëm, sepse fëmijët nuk shfaqën shenja jete./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet