Lajm

Mrekullitë ekzistojnë, vogëlushi zgjohet nga ko,ma

Mrekullitë ekzistojnë, dhe kështu ndodhi edhe me vogëlushin Michael, i cili kishte rënë në k o m a për gati 7 muaj. Ai u zgjua dhe sapo hapi sytë i buzëqeshi babait të tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky ishte një gëzim i madh për prindërit e vogëlushit, të cilëve mj ek ët u kishin thënë se me shumë gjasa Michael nuk do të zgjohej kur rë. Foshja kishte rënë në k o ma pasi kishte p ësu ar at a k ka rd ia k./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mj ek ët kishin dy shi me gjithashtu se vogëlushi 10-muajsh mund të kishte pë sua r dë mt im e në tru. Por, për fat të mirë ekzaminimi me skJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…a ner zbuloi se nuk kishte asgjë t ë tillë. Sidoqoftë, Michael është ekzaminuar me një an om a li jashtëzakonisht të rra llë në zemër që duhet të op ero he t për të shpëtuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet