Lajm

Të bësh da shuri kur jeni me “ato”?! Befason mjekja: Ja çfarë mund t’ju ndodhë…!!

Për më tepër në lidhje me këtë temë, mjekja e njohur kërkon t’u bëjë ápèl femrave duke i vënë kap akun kësaj çështje.“Ju mund të keni /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

pre ferencat dhe zgjedhjet tuaja dhe gjithçka mund të ndodhë sipas dëshirës tuaj,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

por nga ana mjekësore nuk ua rek omandoj aspak. Arsyeja?”Nëse ju zgjidhni të bëni dashuri gjatë periudhës kur jeni me ato ju keni shumë shanse për të mbetur sht.atzënë, ndaj këshilla ime do të ishte, dùròni dhe tregoni kujdes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet