Lajm

Shkoi Për Ta Pastruar Dhomën E Hotelit, Ajo Çfarë Gjeti Në Dollap E Shokoi

Një pastruese e hotelit Meriot në Massachusets gjatë pastrimit të njërës nga dhomat, në dollap gjeti një piton të gjatë rreth 1.5 metra, e që vërtetë ky ishte rasti më i tmerrshëm i gjetjes së gjërave ndonjëherë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo menjëherë kishte lajmëruar organizatën e kafshëve e cila kishte ardhur dhe e kishte marrë pitonin për të cilin ishte konstatuar se ishte tërësisht/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

në gjendje të rregullt dhe se sigurisht ishte në pyetje harresa me që personi që kishte qëndruar në dhomë ishte ç’lajmëruar një ditë më parë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet