Lajm

Shikoni pamjet e kesaj gruaje qe hyri pa rroba ne nje lokal, p olicia e a.rre.stoi!

Ky është momenti kur një grua e zh ves h ur ka sh.k at ër ru ar një lokal në Florida, para se po.licia të nd. ër ynte duke e q ëll.ua r me një ar. m ë që të tr ull os./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

është fjala për 53-vjeçaren, Tina Kindred, e cila ishte “jashtë ko. ntrollit”, kur bëri gjestin e pa. pritur.Zyra e po. licisë lokale ka njoftuar se pasi e kanë që. llu ar, e kanë dërguar në par ab .urg im./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kindred shihet teksa qëndron nuk në banakun e lokalit dhe nis e h. edh në tokë të gjitha gjërat.Sipas pol.ici.së, kjo ngjarje ka ndodhur në Outback Steakhouse, ndërsa më herët ajo kishte bërë të njëjtin in ci dent edhe në Mojo Grill./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet