Lajm

Punoj vetë nuk kam tutor. Kam banesen dhe makinen time bej qef dhe…

Punoj vetë nuk kam tutor. Kam banesen dhe makinen time bej qef dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nje vajze na rrefen per jeten e saj. ne moshe fare te vogel ajo largohet per shkak te grindjeve te shumta qe kishin ne shtepi pasi ishin shume te varfer. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet