Lajm

Prindëri i bën të gjitha/ Babai shpëton dy vajzat e vogla, por jep shpirt vet në mes të detit

Një tr agjedi ka ndodhur në Sardenja të Italisë. Një baba 60-vjeçar është futur në det për të shpëtuar vajzën e tij dhe 2 shoqet e saj nga mby tja, por h umbi je tën vetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fernando Porcu hyri mes dallgësh kur pa se vajza dhe shoqet e saj ishin në vështirësi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai i nxori vajzat shëndoshë e mirë në breg, por vetë humbi jetën tra gjikisht, pasi zemra e tij pësoi inf arkt./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet