Lajm

“Pa mamanë teksa babai ia merrte jetën”. Ja kush e fitoi kujdestarinë për Lidian e vogël që mbeti pa nënë

Zyra e Prokurorisë në Departamentin për të miturit i ka dhënë sot kujdestarinë nënës së Caroline, 20-vjeçares së mb y t ur nga bashkëshorti, të vajzës së saj Lidia./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Departamenti duke pasur për qëllim mirëqenien fizike dhe mendore të fëmijës ka vendosur të dërgojë dosjen në Prokurorinë e Volos, e cila do të monitorojë kujdesin ndaj saj. Në bazë të urdhrit, familja e pilotit do të mund të shohë foshnjën pesë ditë në muaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por të dyja palët mund të ape lojnë kundër ur dhrit brenda 30 ditëve, ndërsa zyra e prokurorit është e dety ruar të paraqesë çështjen në gjy katë brenda së njëjtës periudhë, e cila më pas do të vendosë përfundimisht çështjen e kujdestarisë së Lidias/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet