Lajm

Një vajzë 11-vjeçare ka lindur/ Familja nuk kishte kuptuar asgjë, ja çfarë ka ndodhur me të

Një vajzë që ka lindur në moshën 11 vjeç besohet të jetë nëna më e re ndonjëherë në Mbretërinë e Bashkuar. Si bëhet e ditur familja e saj ishte e pavetëdijshme se ajo ishte shtatzënë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajza e cila ishte 10 vjeç kur mbeti shtatzënë. Si ajo dhe foshnja janë shtatzënë. Ekspertët kanë thënë:Gjëja kryesore është se ajo dhe fëmija janë mirë. Por që familja e saj nuk e dinte, kjo është shumë shqetësuese.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Puberteti normalisht fillon rreth 11 për vajzat, por që ka mbetur shtatzënë është shumë shqetësues.Një vajzë që ka lindur në moshën 11 vjeç besohet të jetë nëna më e re ndonjëherë në Mbretërinë e Bashkuar. Si bëhet e ditur familja e saj ishte e pavetëdijshme se ajo ishte shtatzënë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet