Lajm

Nëna e 20-vjeçarit në Velipojë punon në spital, i pastroj rrobat me gjak pa e ditur se janë të tij

Nëna e Myzerim Zeneli e përcolli djalin të shtunën në mëngjes në punën e tij të re, për mos ta parë më kurrë.Myzerimi mbeti i pa jetë nga perleshja midis Ferracakëve dhe Gocajve, për plazhin në Velipojë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ngjarja që ndodhi pak pas mesnatës së 27 qershorit u përhap me shpejtësi në media, në kohën kur nëna e tij ishte në punë, në spitalin e qytetit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kushëriri i të ndjerit, tregoj sot në emisionin “Shqipëria live” se e ëma e kuptoi ngjarjen pikërisht në spital, pasi askush nuk guxonte t’i tregonte:E ka kuptuar nga ora 1 e gjysmë, nga rrobat që duheshin larë në spital.Pa peshqirin e djalit, as që e dinte që te vi.ktimat në m.org ishte dhe Myzerimi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet