Lajm

Mësuesja publikon foton e 20-vjeçarit dhe thur vargje rrëqethëse: Ishte fat i zi të bënë kurban

I gjithë opinioni publik është i tro nditur nga tra gjedia e pasmesnatës në t’u gdhirë e dielë. Mes 4 vik timave nga të shtënat e ar mëve ishte dhe 19-vjeçari Musaen Zeneli, i cili jetonte me nënën pasi babain nuk e kishte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E ëma e tij mësoi për djalin e vd ekur vetëm kur në punë do pastronte mbështjellëset e vi ktimave, dhe aty pa peshqirin e djalit të saj. Në rrjete sociale empatia ka qenë e madhe dhe mbështetja financiare po ashtu./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një prej tyre që kanë shkruar me lot e me dhimbje është edhe mësuesja e gjimnazit të Musaenit, Valdete Gjyrezi. Ajo është e shokuar nga ngjarja, e teksa i shpreh ngushëllimet familjes, ka shkruar dhe një elegji për të ndjerin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet